maanantai 29. syyskuuta 2014

Ensiesittelyssä Wolf Creek Ranch!

No tätä päivää on odotettu! Vihdoin ja viimein olen saanut valmiiksi projektin, joka on istunut ajatustasolla varmaan jo muutaman vuoden ja virallisesti lähtenyt toteutumaan viime vuoden marraskuussa.

Kyseessä on nimittäin Wolf Creek Ranch - talli, joka painottuu westernratsuihin ja askellajiratsuihin.

Onhan talli vielä aika kesken, mutta pääasiat ovat valmiina. Hevoslistat ovat tietty aika surkean näköiset, varsinkin tuota tällä hetkellä yksinään nököttävää appaloosaa käy sääliksi, mutta jossain oli pakko oikaista. Alunperin hevoslistoilla oli jo valmiina sivuja odottamassa iso kasa hevosia, mutta ne oli pakko poistaa ihan sen takia että talli valmistuisi joskus. Kovasti on nimittäin harmittanut katsella hienoja myynnissä olevia hevosia ja todeta, ettei keskeneräisellä tallilla viitsi lähteä tarjousta tekemään.

Listoilta tosiaan puuttuu vielä todella paljon hevosia. Niitä tuleekin lisää aina sitä mukaa, kun saan sivuja tehtyä. Tällä hetkellä myös osalla olemassaolevista hevosista on sivut hieman kesken, sillä laiskuus voitti enkä jaksanut ihan jokaisen kisakalenteriakaan päivittää...

Tulossa olevia rotuja voisi kuitenkin listata, jos jotakuta kiinnostaa:
- Buurinponi
- Kalliovuortenhevonen
- Mangalarga
- Missouri Foxtrotter
- Perunpaso
- Paso fino
- Quarter
- Paint
- Spotted Saddle Horse

Nämä nyt ainakin! Lisäksi tulee lisää friisiläisiä, morganeita, tennessee walkereita, appaloosia ja saddlebredeja - kaikki odottajat kun eivät vielä ole listoilla.



Lisäksi esitellään myös sisartalli Susijoen Suomenhevoset, joka avasi ovensa virallisesti jo kesällä. Westernsuomenhevosia Yhdysvalloissa - koska joskus tekee mieli todeta että "tää on vaan virtuaalimaailma" ja tehdä jotain normaalista poikkeavaa.

1 kommentti:

TK kirjoitti...

Mangalarga on näitä sarjassamme pitkään haaveillut että olisihan niitäkin kiva kasvattaa. Tällä hetkellä omistuksessa on vain yksi Tijuanan kasvatti, joten tuonteja pitäisi ryhtyä kehittelemään. Saas nähdä miten tämä kasvatus tässä tulevaisuudessa rotujen osalta muotoutuu. :D