lauantai 22. tammikuuta 2011

Virtuaalihevostelu = rentoutuminen

Kulunut viikko oli aika rankka koulun osalta, eikä asiaa auttanut ollenkaan mukava pieni univaje. Niinpä tänään halusin rentoutua oikein kunnolla puuhailemalla koneella jotain kivaa.

No, mitä päädyin tekemään? Virtuaalihevostelemaan tottakai.


Touhuilin Ronjan kanssa asiat kuntoon, tammaa on tullut laiminlyötyä viime aikoina - koulukiireiden takia tosin. Nyt otin ja pistin päiväkirjan ajan tasalle ja väsäsinpä jopa oman vieraskirjan tammalle. Vähitellen voisi luonnetta hieman muokkailla ja kirjoittaa ajaessa-kohdan kuntoon.

Tämän tamman kanssa jos ei sitten aikanaan YLA:ssa pärjätä niin lupasin syödä sukkani!


Tätä siis oli tämän päivän rentoutuminen. Jännästi virtuaalihevosten kanssa puuhaillessa unohtuu kaikki reaalimaailman kiireet ja ongelmat edes hetkeksi.

Stressiä tulee olemaan paljon keväällä, sen tiedän jo nyt. Ehkä innostun rentoutumisen merkeissä päivittelemään tallien sivuja oikein kunnolla, kukapa tietää.

2 kommenttia:

Puoliksi Paprika kirjoitti...

"Jännästi virtuaalihevosten kanssa puuhaillessa unohtuu kaikki reaalimaailman kiireet ja ongelmat edes hetkeksi."

Olet niin oikeassa, niin oikeassa... Jos ihan kaikki potkii päähän, sitten vain vaikkapa luonteenkirjoitusta lääkkeeksi viiden tunnin verran putkeen. Vaikka kaikki kiireet olisivat ennallaan, kun takapuolensa tietsikkatuolista ylös kampeaa, ressiä ei ole, eikä muutenkaan muita huolia, kuin selkäkipu :D

Ehkä virtuaalihepat juuri siksi addiktoivat?

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä :) Virtuaalihevoset on sopiva pakokeino, kun IRL asiat mättää ja suututtaa.