perjantai 11. marraskuuta 2011

Ensimmäinen quarab-varsa, jouluvarsojen suunnittelua ja muuta mukavaa

Jälleen kerran osoitamme elonmerkkejä! Ensimmäinen quarab-kasvattimme on syntymässä tämän kuun aikana, jännityksellä odotamme mitä on tulossa. Varsasta on tulossa ruunikko tai ruunivoikko, ellei sitten sattuma osu peliin ja päätäkin tehdä varsasta hieman erikoisemman väristä.

Jouluvarsoja olen hitusen verran jo ehtinyt pohtimaan. Aiemmin miettimäni syysvarsat jäivät täysin väliin kauhean IRL-kiireeni vuoksi, mutta jouluksi olen suunnitellut muutaman varsan katrasta. Vanhempia kasvatteja on kuitenkin sen verran myymättä, etten kovin montaa uutta kasvattia ryhdy teettämään.


AHAC-rintamalla tapahtuu taas, olen jo muutamaan kertaan jaksanut ilmoitella hevoset kuukauden show-listoille. Alkaa sekin kyllä olemaan nykyään sellainen urakka että huhhuh. Puolen tunnin ja kamalan hartiakivun jälkeen sitä kyllä ryhtyy tosissaan miettmään, että onko tässä hommassa järkeä. Olenkin nyt päättänyt kokeeksi jättää meidän hevosilta täysin väliin Classic Head, Most Classic ja Liberty -luokat. Ikävä kyllä jonkun verran pisteitäkin jää saamatta, mutta mieluummin vähän vähemmän pisteitä kuin se, etten ollenkaan jaksa ilmoitaa hevosia kamalan urakan takia.

AHAC-tuloksia onkin sitten kaameat kasat päivittämättä. Tänään päivittelin meidän Phaedran sivut ja tuloksena oli päälle parisataa pistettä - kymmenen lisää, niin titlekin olisi loikannut kahdella ylöspäin. Voin vain kuvitella minkä verran päivitettävää odottaa meidän menestyjille, kuten Malikille, Chumalle ja tammakaksikko Jalilahille ja Yamilalle.

Tulosten päivittelyssä olen kuitenkin päätynyt siihen, etten edes yritä aikaisen tapaisia massapäivityksiä. Tästä lähtien päivittelen tuloksia a) silloin kuin huvittaa, b) silloin kuin hevosia kysytään/tarjotaan jalostukseen c) silloin kuin teetetään varsoja ja d) silloin kuin kysellään tietyn hevosen kuulumisia esim. kasvattajan toimesta (lukuunottamatta ulkomailta tulleita Aidaa ja Chumaa, joiden kalentereita yritän päivittää säännöllisesti). Mikäli siis jonkun hevosen menestys kiinnostaa niin ota ihmeessä yhteyttä!

Ei kommentteja: