perjantai 13. heinäkuuta 2012

Perjantai 13. päivä iski...

Niinhän siinä sitten kävi, että perjantai 13. päivä päätti olla huonon onnen päivä. En ole tällaisiin ennen uskonut, mutta nyt kävi niin että koneeni sanoi aamulla työsopimuksensa irti ja päätti kieltäytyä käynnistymästä.

Konerikko tulee sinänsä ikävään väliin, että viime aikoina olen ihan tosissani innostunut DLK Farmin kanssa touhuamisesta. Sisältöä on tullut hyvää vauhtia, eikä enää paljoa vaatisi että tallin voisi julkaista vaikka se remontissa tuleekin vielä jonkin aikaa pysymään. Tämä pisti nyt kuitenkin pisteen sille touhulle ainakin siksi aikaa, että saan uuden koneen hankittua.

Itse asun sellaisessa tuppukylässä, ettei täältä löydä uutta konetta kuin kauhealla hinnalla. Vasta maanantaina minulla on mahdollisuus lähteä isommalle paikkakunnalle koneostoksille, joten ainakin ensi viikkoon asti pitää kärvistellä lainakoneella jonka kanssa joudun käyttämään internet exploreria. Tähän en voi asentaa yhtään mitään ylimääräistä, joten sivujen tekeminen on unohdettava.

Täytyy sentään sanoa, että onneksi olin aikoinaan hankkinut ulkoisen kovalevyn, joka ottaa automaattisesti varmuuskopiot tiedostoista. Kaikkien tiedostojen pitäisi siis olla tallessa eilisen muokkauksia lukuunottamatta, joten tästä konerikosta sentään selviää aika vähällä.

Ei kommentteja: