maanantai 6. marraskuuta 2017

Rajapyykki ylitetty

Parin viikon sairastelu viime kuussa auttoi toipumaan viime kesästä sen verran hyvin, että taas on alkanut löytyä motivaatiota virtuaaliheppailua kohtaan. Viime aikoina olen häärännyt lähinnä Qismatin kanssa, sillä tuntuu että arabiväki on vähän alkanut heräillä - ainakin myytävien hevosten määrästä päätellen.

Muutamia hevosia on siis tullut osteltua. Reippaana päivittelin jopa heppalistatkin, tänään nyt sitten ihan viimeisimpään tilanteeseen. Laskin sitten uteliaisuuspuuskassa hevoset ja mitä sieltä paljastuikaan?


al Qismat Arabiansissa asustaa nyt tasan 200 arabia!


Tarkemmalla jaottelulla domesticeja on 82, egyptiläisiä 67, puolalaisia 35 ja venäläisiä 16. Englantilaiset ja espanjalaiset loistavat edelleen poissaolollaan, mutta kyllä vielä jonakin päivänä...

Tilanne tuskin jatkuu tällaisena kovin kauaa, vaan suunta on ylöspäin. Pitkäsukuisia domestictammoja pitäisi ainakin hommata lisää, jotenkin pitkäsukuisia on kertynyt oreina aivan valtava määrä...

2 kommenttia:

S + Gin kirjoitti...

Heh, onnea 200 arabista! Minun pitäisi jostain kaivaa pari tammaa ja tuoda ne astutettavaksi Shareekille (siitähän oli joskus keväällä puhetta foorumilla), mutta totta puhuakseni voisin kyllä ilomielin käyttää muitakin Qismatin oreja. On ne vaan niin hienoja!

TK kirjoitti...

Tervetuloa vaan vierailulle. :D

Viime aikoina mennyt tuo hevosten hankinta lähinnä keräilyksi niin on sinne melkoisia helmiä kyllä päässyt sekaan eksymään.