lauantai 28. syyskuuta 2024

Kuulumisia

 Pitkästä aikaa elämää tännekin. Kulunut vuosi on ollut melko mielenkiintoinen ja haastava, ja sen myötä pikseliponeilut ovat olleet taka-alalla. Tämä vuosi on ollut täynnä sairastelua ja kirjoitan tätä tekstiä nytkin flunssassa. Lisäksi keväällä mursin ranteeni töissä, mikä aiheutti melkoisen pakkotauon harrastamisesta.

Tässä kuitenkin pientä katsausta siihen missä mennään, sillä on tässä vähän jotain tapahtunutkin.


al Qismat Arabians viettää juhlavuottaan hiljaisuudessa. Yhden tavoitteen sain kuitenkin maaliin, nimittäin uuden ulkoasun! Tai no, tällä hevosmäärällä ulkoasun täydellinen vaihto tulee viemään aikaa mutta ainakin pääsivut on vaihdettu ja hevosetkin vähitellen vaihtavat ulkoasuaan. Alkuun ajattelin ettei VRL:n tauko liikuttaisi mitenkään mutta tulihan siitä minullekin ongelma, sillä en ole koskaan jaksanut pitää kirjaa orieni tallin ulkopuolisista jälkeläisistä vaan kalastanut ne aina VH-profiilista. Tämän ongelman ratkaisin kuitenkin sillä, että keskityn ulkoasunvaihdoksessa tammoihin siihen asti että VRL palaa. Kasvattimyynti jäänee väliin mutta ehkä kaavailen sitä sitten seuraaville pyöreille.

Hauskana faktana: tämä on Qismatin neljäs ulkoasu viidentoista vuoden aikana ja edellisestä vaihdoksesta on aikaa 11 vuotta! Kasasin sivuille pienen historiikin vanhoine ulkoasuineen ja tätä osiota olisi tarkoitus joskus jollain tapaa myös täydentää.


Cascade Morgans on unohtunut ja pahasti. Kaikki tämän vuoden varsat ovat täysin syntymättä ja suunnittelematta. Tämän pariin palaan kuitenkin sitten joskus kun innostus iskee, kaikki syntyvät varsatkin kun ovat omista oreista. Myytäviä kasvatteja pitäisi jaksaa kaupata tehokkaammin tai sitten muuttaa ne Wolf Creekiin.


Wolf Creekista puheenollen, sielläkin on ulkoasunvaihdos pahasti kesken. Keväällä ostelin kyllä reippaasti uusia hevosia, mutta rannemurtuma pisti sen homman tehokkaasti tauolle.


Rainsong Racing on heräillyt hieman ja olen jaksanut taas ilmoitella hevosia raveihin tänä vuonna. Huomaan kuitenkin olevani sen verran kilpailuhenkinen, että mielenkiinto menee heti kun hevoset eivät pärjää suurlähdöissä. Ravihevosten osalta olenkin jälleen ongelmissa, sillä motivaatiota jatkamiseen ei oikein tunnu löytyvän. Parasta ravihevosmotivaatiota olen aina saanut käymällä kuvaamassa oikeissa raveissa, mutta sairastelujen vuoksi en ole tänä vuonna päässyt yksiinkään raveihin. Tänään oli tarkoitus olla Teivossa Kriteriumissa...


Rainmaker on aika syväjäässä, kuten myös Feadan ja yksityiset.


Siinä vähän jotain kuulumisia.

Ei kommentteja: