lauantai 17. lokakuuta 2009

Lisää kuulumisia

Aloitetaanpa vähän ikävämmillä uutisilla; al Qismat Arabians jää ennalta määrittämättömän pituiselle tauolle. Tallin etusivulta kannattaa lukea lisää, en nyt jaksa sitä kaikkea tähän toistaa. Yhtenä syynä on kuitenkin myös se, että tallin nykyinen tilanne todella ottaa päähän. Tauon aikana täytyykin miettiä uudelleen näitä omistajuusasioitakin, ei se tietääkseni ole yhdessä tallin pitoa mikäli toinen osapuoli joutuu tekemään kaiken.


Dalekissa kaikki sujuu leppoisaan tahtiin, vaikka olenkin todella jäljessä sivujen teon kanssa. Askellajihevoset kuitenkin kilpailevat tuttuun aktiiviseen tapaansa, sitä mukaa mitä kisoja kalenteriin ilmestyy. Muiden kilpaileminen on vähän sitä sun tätä, este- ja koulukisoihin kun ei koskaan tunnu mahtuvan mukaan kun menen osallistumaan.


Uuttakin on tapahtunut, nimittäin ravitallini näki päivänvalon. Tässäpä tämä: TG Trotters

VRER:n koelähdöt oli ja meni, Etanamobiili ainoana ei päässyt läpi. Nyt pitää metsästää villejä koelähtöjä, että saataisiin tuokin otus kilpailemaan. Pohjan Akka juoksi ensimmäisen varsinaisen lähtönsä ihan mukavasti, kuten myös Tears Falling Down. Impasse osoittautuu edelleen pettymykseksi, vaikka edellisen blogitekstin pelottelemana herra meni ja otti rahasijan. Juoskoot nyt vielä jonkin aikaa, sitten kokeillaan montéa ja jos ei tapahdu niin ruvetkoot ratsuksi. Tai ikuiseksi peränpitäjäksi raveissa.

Integrity vain jatkaa menestymistään, ja täytyypä sanoa että olen tammaan todella tyytyväinen. Kahdeksasta lähdöstä (koelähtö mukaanlukien) tamma on saanut kaksi voittosijaa, kaksi toista sijaa sekä yhden neljännen sijan. Vain yhdessä lähdössä tamma ei ole päässyt rahasijoille. Nyt peukut pystyyn jotta sama linja jatkuisi.

Ei kommentteja: