tiistai 6. syyskuuta 2011

Virtuaalihevosteluni tilanne

Jospa kirjoittelisi edes pientä tilannepäivitystä. Kauheasti olisi ideoita blogiteksteihinkin, mutta ei minkäänlaista intoa toteuttaa niitä.

Viime aikoina kiinnostukseni virtuaalihevosiin on taas vähentynyt. Olen sen jo oppinut ettei mitään kannata väkisin tehdä, joten lähes kaikki hommat ovat seisoneet. Jonkun verran olen yksityisten kanssa sentään jaksanut touhuta. Siltikin tällä hetkellä on hevosia vailla sivuja, puhumattakaan tallien tilasta.

Kiinnostuksenpuute ei kuitenkaan ole ainoa ongelma. Aloitin tällä viikolla autokoulun sekä avoimen yliopiston, ja ensi maanantaista lähtien olen arkisin töissä aamukahdeksasta iltapäiväkolmeen. Siihen päälle vielä mainostenjako kaksi kertaa viikossa, niin johan tuota tekemistä löytyy.
Ihan kuin tässä ei vielä olisi tarpeeksi, nimittäin nettiyhteyteni on viime aikoina temppuillut satunnaisesti. Juuri niinä päivinä kun haluaisin jotain tehdä, netti pätkii valehtelematta parin minuutin välein. Tee siinä nyt sitten jotain, kun joka toisella sivunvaihtokerralla palvelinta ei löydykään.

ARJ-kalenterista pyrin huolehtimaan, mikä onkin varsin helppoa. Askellaji-ihmiset tuntuvat horrostavan jälleen, sillä mitään päivitettävää ei taas ole ilmestynyt aikoihin. ARJ-laatis jatkaa ikävä kyllä horrostamistaan, vaikka periaatteessa laatis olisikin jo julkaisukunnossa. Lähiaikoina nousseet KRJ- ja ERJ-laatikset kuitenkin antoivat minulle idean uudistaa pisteytystä hieman, mikä viivästyttää tilaisuuden pitämistä entisestään. Jasnyn kanssa olen pariin otteeseenkin yrittänyt laatiksesta puhua ja saada jotain aikaan, mutta tuloksetta. Pahoittelut tästä, itse en asialle mitään voi.


Sellaista täältä päin. Ehkä pientä innostusta ilmenisi ravurien suhteen, kunhan Kuninkuusravit ja NDM-finaali saisivat tulokset aikaan. Toivon mukaan tuloksia ei taas tarvitse odottaa puolta vuotta. Mikäköhän ihme siinä mahtaa olla, että niistä odotetuimmista arvokilpailuista on niin kovin vaikeaa saada tuloksia aikaan ajallaan?

Ei kommentteja: