maanantai 8. elokuuta 2011

NDM 2011: Sprint Test & Chance Serie II sekä tunnelmia ennen finaalia

NDM edistyy viimein, tänään tuli kertarysäyksellä tulokset Sprint Testistä sekä Chance Serie II ja III -lähdöistä.

Sprint Testiin osallistunut Ghosthunter Burn sortui ikävä kyllä laukkaamaan maaliin tullessaan ja tuli näin ollen hylätyksi. Nyt minua suoraan sanottuna vituttaa että Chance Serie -tulokset tulivat samaan kasaan, olisin orin mielelläni ilmoittanut vielä kerran onneaan kokeilemaan. Eikö näiden lähtöjen ideana nimen omaan ole se, että vielä on mahdollista yrittää päästä finaaliin.

Fire's Finch ja Fire's Integrity lähtivät yrittämään onneaan Chance Serie II -lähdössä. Integrity jäi ikävästi kolmannelle sijalle, mutta kerrankin taisi olla tuuria matkassa: lähdön kakkonen oli saanut finaalipaikan jo aiemmin joten tämä toinen paikka vapautui Integritylle. Finch jäi lähes joukon hännille, eikä näin ollen saavuttanut finaalipaikkaa.

Finaalilähtöön meiltä osallistuu siis tammat Tears Falling Down ja Fire's Integrity. Kovasti en tästä vaan jaksa iloita Hunterin vuoksi ja muutenkin NDM on venähtänyt niin pahasti, että se suurin innostus ehti jo laantua. No, näillä kuitenkin mennään ja saa nähdä miten käy.

Ei kommentteja: