lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kevät saapuu Rainmaker Miniaturesiin

Suomi on hauska maa, sillä toisessa päässä voi olla täysi talvi samalla kun toisessa kukkii leskenlehdet. Itse olen tällä hetkellä vielä viikon päivät Keski-Suomessa, jossa tämän päivän vesisade yrittää talven lumia sulattaa. Kotipaikkakunnallani Satakunnassa tosin ei lunta ole kuulemma aikoihin ollut.

Päätin kuitenkin että vaikka ikkunasta näkyvä maisema on vielä kovin talvinen, on nyt aika tuoda kevät Rainmaker Miniaturesiin. Käykäähän siis ihailemassa keväisiä värejä! Tämän kevätkuosin myötä nyt onkin tullut täyteen jo vuosi Jasnyn vuodenaikateemaisen ulkoasun käytössä.

Oma virtuaalihevosteluni on taas ollut kovin hiljaiselolla viisi viikkoa kestäneen työharjoittelun takia. Viikko vielä jäljellä, sitten alkaa reilun kuukauden jakso koulussa ja kesällä koittaa taas kesätöiden ja työharjoittelun aika. En siis tiedä miten virtuaalihevosille löytyy aikaa, mutta tällä satunnaisaktiivisuudella jatketaan tulevaisuudessakin.


Vaikka hiljaista on ollut, jotain olen silti saanut aikaan! Olen vähitellen aloittanut ponien sivujen päivityksen ajatuksena saada samalla heitolla jälkikasvu ja kilpailutulokset näkyville. Hidasta hommaa tämä kuitenkin on, eikä tähän mennessä ole päivitettynä kuin vasta noin seitsemän ponia. Kyllä tämä tästä!

Ilouutisiakin löytyy! Olen onnistunut jo kahtena kuuna kyttäämään itseni minien kanssa ponikantakirjaan. Saanko siis esitellä kakkospalkitut tammat Between Worlds ja Winternight's Enchantment, kakkospalkittu ori Invisible Chaos ja kolmospalkittu ori Shadowland's Final Echo!

Enemmänkin poneja veisin mielelläni kantakirjaan, mutta tässä alkaa sertit käydä vähiin. Näyttelyitä järjestetään aika vähänlaisesti harvinaisemmille roduille nykyään. Itse olen toki kovasti haaveillut näyttelyiden pitämisestä sekä mineille että Wolf Creekin tiloissa askellaji- ja westernroduille. En vaan ole vielä edistynyt asiassa mitenkään, sillä tuomareiden etsimisen ajattelukin lannistaa.


Uusia tulokkaitakin joukkoon on liittynt kaksi kappaletta, Marshmallow Miniaturesin kasvatit Marshmallow Sleepwalker ja Marshmallow Shooting Star. Marshmallow Miniatures oli erittäin mukava yllätys jo sen takia, että uusi minikasvattaja! Eniten innostuin kyllä tallin ponien väreistä. Mineissä ehdottomasti mahtavinta on kyllä niiden värikirjo ja se, ettei erikoisemman värisille poneille ole mitenkään mahdotonta löytää kuvia.


Kauheasti muuta ei Rainmakerissa olekaan viime aikoina tapahtunut. Muutaman tilausvarsan tiedot päivittelin kasvattilistalle ja jossain ajatuksissa pyörähti jo suunnitelma kevätvarsoista. Pitäisiköhän heittää pääsiäisteemaisia varsoja ilmoille? Rainmaker Easter Bunny, anyone?

Ei kommentteja: