perjantai 30. tammikuuta 2015

Minien sukulinjat

Unohdin sitten vallan lahjakkaasti edellisestä minipostauksesta yhden sitä varten suunnitelluista pääaiheista, nimittäin sukulinjat! Tehdään sille nyt sitten ihan oma tekstinsä, sen verran suuri asia kuitenkin kyseessä.

Sukulinjat ovat aina olleet sellainen asia, joihin en ole juurikaan jaksanut kiinnittää huomiota. Monesti on toki tullut ihailtua ihmisten panostusta linjoihin, mutta silti en ole itse innostunut niitä kehittelemään. Minitallin kanssa tosin iski siihenkin touhuun innostus! Tässä nyt esittelyssä työn alla olevia linjoja.


Ensimmäisenä on tietty esiteltävä se poni, josta linjainnostus lähti. Kyseessä on tietysti silmäteräni Echo, jolle on suunnitteilla hieno cremellojen poikien ja pojanpoikien linja. Linjan työstäminen onkin jo aloitettu, sillä ponienkehittelyurakassa tuli saatua ilmoille Thousand Echoes. Tästä se lähtee, linja jatkukoon niin pitkään kuin cremellojen orien kuvat riittävät!

Seuraava orilinja lähtee Firestä - rautiaita oreja valkoisin merkein! Thousand Echoesin kanssa tuli kehitettyä myös tämän linjan seuraava palanen, World of Fire, jonka syntymäaika tosin tuli lätkäistyä viime vuoden puolelle. Tämä linja jatkuu hyvin samannäköisenä ainakin neljänteen polveen asti, siitä eteenpäin täytyy katsoa miten käy.

Kolmas orilinja ei ollut ihan suunniteltu, vaan muodostui siinä sivussa kun totesin että yksipolvisia poneja olisi saatava. Midnight Illusions ja poikansa Midnight Memories saavat näyttää mihin niistä on.

Sitten tammoihin. Tämä on täysi vahinkolinja, joka on edennyt jo kaksipolviseen poniin saakka. Mikä huvittavinta, olin tehnyt sivut kaksipolviselle ponille ennen kuin tajusin muodostaneeni hauskan nimilinjan! Lady Everwinter saa vahinkolinjalaisen lisäksi olla ylpeä tallin ensimmäisen kaksipolvisen ponin tittelistä.Olen aina virtuaalimaailmassa ollut enemmän ori- kuin tammaihminen, mikä näissä linjoissakin näkyy. Ehkä tulevaisuuden haasteeksi voisi ottaa sen, että muistaa keskittyä myös tammoihin. Pitäisiköhän kehitellä Morningtidestakin jatkumaan oma linjansa, etteivät orit vie kaikkea huomiota.

Ei kommentteja: