lauantai 1. tammikuuta 2022

Virtuaalinen vuoteni 2021

 Vuosi sitten kirjoitin postauksen edellisestä vuodesta, joten miksipä en tekisi samaa myös nyt. Samalla voin hyvin katsoa mitä aioin saada viime vuoden aikana tehtyä ja mitä ihan oikeasti tuli tehtyä.


Blogin osalta on mennyt todella hyvin! En enää muista kirjoitinko sitä oikeasti ylös vai ajattelinko vain, mutta otin tavoitteeksi vuodelle 2021 kirjoittaa blogipostauksen vähintään kerran kuussa. Ja sehän toteutui! Osa postauksista tuli väännettyä todella pakkopullana, mutta toisaalta päätös piti edes jossain määrin minut paremmin kiinni virtuaalimaailmassa. Varovaisena lupauksena voisin toistaa saman, eli yksi blogiteksti kuussa.


Tallien osalta tapahtui jotain. Cascade Morgans porskuttaa hyvin eteenpäin, kasvatteja syntyi keväällä huimat kuusi kappaletta. Hevosmäärä paisui muutenkin huomattavasti, mutta minkäs teet. Tallin blogi oli entistä hiljaisempi, sillä tarinointi ei kovin hyvin inspiroinut. Ehkä se siitä! Alkuvuoden tavoitteeksi otan myytävien varsojen mainostamisen, jospa ne saisi uusiin koteihin ennen seuraavien syntymää.

Wolf Creek ei juurikaan muuttunut vuoden aikana. Jonkun verran sain tsempattua ja vaihdeltua edes joillekin hevosille uutta ulkoasua, mutta heikolta näyttää. Walkereita sain raahattua talliin ison kasan sentään. Morganlinjojen osalta tuli surkea epäonnistuminen, sillä en saanut niiden kanssa mitään aikaan. Tästä pitäisi ottaa ihan oikea tavoite tälle vuodelle, etten vaan kitise joka paikassa sukulinjojen köyhyydestä tekemättä itse asialle mitään.

Qismat jatkaa menoaan kuten aina ennenkin. AHAC osalta en saanut mitään aikaan, mutta muuten kyllä tapahtui! Sain syksyllä aikaiseksi ostotopikin, jonka myötä sainkin tehtyä huiman kasan kotiinjääviä kasvatteja. Viime vuoden kasvattilista näyttääkin melko hyvältä. Tämän tallin kohdalla ei ole sen ihmeellisempiä tavoitteita kuten ei ennenkään.

Rainmakerin kanssa puuhailin kesällä hyvän pätkän. Isoa kasvattivuotta ei tullut, mutta siitä huolimatta sain merkittäviä asioita aikaan. Kolmepolvisten minien määrä kasvoi ja nähtiinpä ensimmäinen neljäpolvinen kasvattikin! Ehkä tavoite tälle vuodelle voisi olla shettispuoleen panostaminen.

Feadan on aika syväjäässä, vaikka muutamia uusia hankintoja tulikin tehtyä. En oikein tiedä mitä tämän tallin kanssa tekisin, joten en jaksa ottaa siitä stressiä.

Yksityisten puolella ei ihmeitä tapahtunut. Yhden tavoitteen sentään sain suoritettua heti tammikuussa, kun Vilinä kävi nappaamassa KRJ-laatiksesta ykköspalkinnon!


Kuten viime vuonna, toivon myös nyt että tänä vuonna jaksaisin harrastaa enemmän. Toivoisin saavani innostusta varsinkin uusiin talliprojekteihin, joita olen kehitellyt jo vuosikaudet. Suurin tavoite taitaa kuitenkin olla edes jonkunmoinen paluu ravipuolelle. Tykkäsin ravipuolesta todella paljon silloin kun aktiivisemmin ravureita harrastin ja syksyllä uudelleen herättelemäni ravikuvausharrastus toi pientä intoa palata ravureihin myös virtuaalisesti. Vielä kun keksisi kuinka toteuttaa se siinä mittakaavassa, etten heti hautaudu päivittämättömien kalenterien alle.


Hyvää uutta vuotta kaikille kanssaharrastajille!

Ei kommentteja: