maanantai 12. lokakuuta 2009

Kuulumisia jälleen

Siitä onkin jo jonkun aikaa, mutta al Qismat Arabians on toiminnassa jälleen. Uusien sivujen myötä talliin asteli myös uusia hevosia, ja orimäärä pääsi paisumaan. Se siitä päätöksestä, että vain muutama ori ja useampi tamma.


Viime päivinä olen hääräillyt uuden projektin parissa: ravitalli. Sivut valmistuvatkin hyvää vauhtia, ja hevosia on se Dalekista siirretty viisi kappaletta. Näistä kolme ilmoitin koelähtöön, päästään joskus kisaamaankin. Kisakaksikolla menee aika vaihtelevasti: Fire's Integrity pärjää mainiosti kun taas Fire's Impasse ei tunnu syttyvän ravitouhuun. Ajattelin että muutamia lähtöjä vielä orin kanssa käydään ja sitten ehkä tauolle ja uusi yritys tai uudelleenkoulutus ratsuksi. Montékin on varteenotettava vaihtoehto, ehkä Impasse pärjäisi siellä paremmin.

2 kommenttia:

Gin kirjoitti...

Hienoja arabeja sieltä kyllä löytyy, kiva löytää sieltä myös muutama ionicilainen tai niistä polveutuva hevonen. Erityisplussa siitä, että hevosten koulutustasot näyttävät olevan järjelliset. Täytyy katsoa joskus ihan ajan kanssa noita oreja ainakin läpi, jos meiltä tulisi tammoja vierailulle...

TK kirjoitti...

Gin, kiitoksia kiitoksia. Laitelkaa ihmeessä mailia jos meidän oreista löytyy sopivia sulhoja. <: