tiistai 10. toukokuuta 2011

ARJ:n ylläpitomuutos ja hiljaisuutta loppukuun

Nyt kävikin sitten niin jännästi, että ARJ siirtyi eilen ystäväni Jasnyn hoidettavaksi. Hän sitten nappasi minutkin mukaan ylläpitäjäksi joten tässä sitä nyt ollaan, jaoksen ylläpitäjänä.

Kuten Jasnyn kirjoittamasta blogiviestistä ilmenee, aloitamme homman korjailemalla porsaanreikiä ja tekemällä pieniä uudistuksia asioihin. Tarkoituksena olisi myös saada ht.nettiin pystyyn topikki jossa kysellä, onko muilla harrastajilla jotain mahdollisia ehdotuksia siitä, mitä tarvitsisi muuttaa.

Meitä siis sopii potkia takapuolelle jos mitään ei tapahdu. Väliaikaisilla sivuilla majailun ajan Jasny vastaa kalenterin päivityksestä, joten siihen liittyvät kysymykset tulee osoittaa hänelle.


Toisena uutisena on se, että loppukuun ja hieman myös ensi kuun alusta tulen todennäköisesti viettämään jälleen hiljaiseloa. Yliopiston pääsykokeet kun lähestyvät, joten pyrin viettämään tämän jäljellä olevan ajan nenä kiinni kirjassa. Täysin en virtuaaliheppoja unohda, mutta touhuilen lähinnä vähissä määrin tallien ja hevosten kanssa. Suuremmat projektit, kuten hevosten sivujen isot päivitykset, kilpailujen järjestämiset ym. jätän suosiolla kesäkuulle.

Ei kommentteja: