maanantai 12. maaliskuuta 2012

Esittelyssä Rainmaker Miniatures!

Vihdoin ja viimein puolentoista vuoden projekti on valmis. Tänään viimeinenkin sivu sai tekstinsä ja jokainen sivu on nyt netissä. Saanen siis esitellä uusimman tallini, Rainmaker Miniaturesin.

En edes muista enää mistä idea omaan talliin miniatyyreja varten lähti. Sen hetken kuitenkin muistan kun tajusin, että miniatyyrithan ovat kuin arabialaisia pienoiskoossa. Siitä lähtien en ole saanut minejä mielestäni.

Pelkästään mineihin talli ei kuitenkaan keskity, sillä sivupääosaa esittävät amerikanshetlanninponit. Törmäsin rotuun useamman kerran minifarmeja selaillessani ja lopulta päätin ottaa niitä pienen lauman kasvatettavaksi.

Tallin asukaslauma ei rajoitu pelkästään poneihin, sillä tulin hankkineeksi pari kissaa ja koiran tallipihaa koristamaan. Ingan kanssa olenkin viime aikoina tutustunut virtuaaliseen koiramaailmaan ja tykästynyt neidin kanssa kilpailuun melkoisesti. Koiratanssi- ja tuholaistorjuntakalenterit ovatkin ainoita, joita jaksan kytätä säännöllisesti. Mukavan eron virtuaalimaailmaan tekee se, ettei kilpailuihin tarvitse rynnätä osallistumaan sillä sekunnilla kun kalenteri päivittyy. Luokat kyllä yleensä täyttyvät, mutta rauhalliseen tahtiin.

Amerikankääpiöterrierejä ottaisin mielelläni lisääkin, mikäli kuvat eivät olisi ongelmana. Jonkun verran kenneleitä tulin etsineeksi kun Ingan ostin, mutta yhteenkään lupapyyntöön ei ole vastattu juuta eikä jaata. Taitaa jäädä siihen se haave kasvatuksesta.


Tallin valmistumista suurempana saavutuksena pidän ainakin itse sivua, joka esittelee amerikanshetlanninponin rotuna. Sivusta tuli kovin erilainen verrattuna siihen mitä kuvittelin, mutta ehkäpä tämä sivu auttaa muitakin harrastajia tutustumaan rotuun.

Käännösvirheistä, asiavirheistä sun muista outouksista saa ja pitääkin huomauttaa! Shettisten historia on myös itselleni varsin tuntematon, joten mielelläni kuulisin siitäkin lisää mikäli kerrottavaa on.

Ei kommentteja: