perjantai 30. tammikuuta 2015

Ei niin mini minitalli

Aika pian edellisen blogipostauksen jälkeen mielenkiintoni siirtyi rancilta mineihin (kirotut blogipostaukset?) ja ryhdyin oikein kunnolla panostamaan Rainmaker Miniaturesiin.


Tänään sain viimein päivitettyä uuden hevoslistauksen kaikkien nähtäville. Ponimäärän kasvaessa tuli tarpeelliseksi jakaa poneja jotenkin selkeämmin, joten nyt mennään kivalla ja kätevällä suvun pituuden mukaan -jaottelulla. Samalla ponilistaus venähti 39 ponista 51 poniin - 12 ponia lisää siis! Suvuttomien orien määrä kasvoi neljällä ja toivon mukaan kasvaa lisää vielä tulevaisuudessakin. Suvullisiin lisäystä tulikin sitten lähes täysin omien kasvattien muodossa, lisänä juuri eilen Krustpilsistä ostettu ori. Myöskin kaksipolvisia tammoja löytyy nyt kolme kappaletta! Rekisterijonoa tuli myös täytettyä uusilla poneilla.

Seuraavana tavoitteena olisi saada päivitettyä jälkikasvu vanhempiensa sivuille ja mahdollisesti samalla myös ARJ-sijoitukset sekä ainakin NJ-sertit. Mitä nyt viime aikoina poneja olen näyttelyihin ilmoitellut, niin komeasti on pärjätty! Erityisen iloinen olen Between Worldista, tamma kun pisti hulinaksi Stajnia Trzebielinon näyttelyissä ja luokkavoiton lisäksi vei jopa BIS-kehän voiton! Vastassa oli sentään komeita friisiläisiä ja morganeita, joten kyllä loksahti leuka auki kun nämä tulokset bongasin.

Muita suunnitelmia olisi tosiaan ponimäärän lisäys. Sitä varten täytyy kuitenkin ryhtyä metsästämään lisää kuvalupia, sillä huomasin tämän ponimäärän kanssa että omat kuvavarastot alkavat varsinkin tiettyjen värien suhteen ehtyä. Siinä mielessä minit ovat kyllä mahtavia, että värivalikoimaa löytyy!


Kovasti sitä on tullut naureskeltua että tuleeko Rainmakerista miniatyyrien Hawa. Vielä on matkaa Hawan tämän hetkiseen 190 hevoseen, joka on muuten aika kunnioitettava määrä näinkin harvinaisessa rodussa. Nähtäväksi jää miten käy!

Ei kommentteja: