sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Derby käynnistyy!

Tunnelmat ovat meilläkin korkealla Derbyn käynnistymisen myötä, sillä tänä vuonna meiltäkin löytyy sopivia hevosia osallistumaan. Tänä vuonna Derby juostaan Speed Valleyssa, jossa viime viikonloppuna jo oltiinkin Tammasuosikin tunnelmissa.

Tammasuosikki oli siis kuudes päivä tätä kuuta. Meiltä lämminveristen tammasuosikkiin osallistui Clarity Demo ja suomenhevosten tammasuosikkiin viime postauksessa mainittu Silvia Luned. Toiveet olivat korkealla erityisesti Clarityn kohdalla. Silviasta en ollut ollenkaan varma miten tamma pärjäisi, niin tuore tuttavuus kun on.

Ensimmäisenä juoksivat lämminveriset. Clarity Demo ei osoittautunut pettymykseksi, vaan tuli toiseksi! Voitto oli todella pienestä kiinni, joten hyvin tyytyväisiä olemme. Jännityksellä seurattiin myös suomenhevosten lähtöä, Silvia sijoittui lopulta seitsemänneksi. Ei hullummin sekään.


Ensimmäisen ja toisen karsinnan kutsut julkaistiin ja ilmoittautumiset laitoin juuri lähtemään. Clarity Demo ja Silvia Luned osallistuvat ensimmäisiin karsintalähtöihin. Clarityn kohdalla odotukset ovat jälleen korkealla, ja tätä lähtöä tullaan jännittämään varmasti vielä enemmän kuin tammasuosikkia (vaikka eihän meidän tuurilla pärjätä sitten ollenkaan...).

Toiseen karsintalähtöön osallistujia pitikin pohtia hieman enemmän. Lopulta päädyin ilmoittamaan lämminveristen karsintaan juuri sopivasti ikääntyneen Crimson Ninjan. Ninjan meno on hieman hidastunut viime aikoina ja nähtäväksi jää, onko tammasta kovatasoiseen lähtöön näin varhain. Suomenhevosten karsintaan osallistujaa pyörittelinkin pitkään mielessäni, sillä sopivia ehdokkaita oli pari kappaletta. Koko päivän tätä tulin pähkäilleeksi, mutta lopulta mukaan heitin Pohjan Iskun.


Nyt ei sitten enää muuta voi kuin jännityksellä odotella tuloksia.

Ei kommentteja: