perjantai 26. marraskuuta 2010

Kasvattihöpinöitä ja uusi tamma

Vihdoin ja viimein löysin innostusta touhuilla Qismatin kanssa. Syysvarsoilla on nyt viimein sivut, eipä niiden tekemisessä kestänytkään kuin kaksi kuukautta...
Toistaiseksi syysvarsat löytyvät vain kasvattilistalta, hevoslistoille pääsevät sitten niiden päivittelyn yhteydessä.

Tänä vuonna onkin syntynyt jo lähes neljäkymmentä kasvattia, aika hurja määrä. Suurin osa näistä neljästäkymmenestä on lähtenyt muualle, tosin pari varsaa on edelleen kauppaamatta. Syyskuussa ne taisivat kyllä kodin löytää, mutta eipä ole sivuja kuulunut enkä jaksa alkaa kyselemään peräänkään.

Olen jo hieman mietiskellyt mitä tehdä joulun kasvattien suhteen. Tarkoituksena oli suunnitella uusi kasvattierä joululle, mutta en enää ole asiasta niinkään varma. Se on varmaa, että joulun ympärillä syntyy muutama kotiin jäävä varsa, mutten tiedä kannattaako niitä sen enempää sitten tehtaillakaan kun arabipiireissä on nykyään hyvin hiljaista. Ehkä paria varsaa voisi yrittää muualle kaupata joululahjoina, pidän sitten itse jos eivät kenellekään kelpaa.


Lisäksi talliin saapui uusi tamma, laukkapainotteinen puolalainen Elvetek. Tamman kanssa olisi tarkoituksena jatkaa laukkaradoilla, mikäli vaan kilpaileminen sujuu. Tiedä vaikka innostuisin laukkatouhuista ja hankkisin muutaman laukka-arabin lisää.

Ei kommentteja: