keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Suurtalli Amelie lopettaa

Pitkän hiljaiselon jälkeen suurtalli Amelie kokee loppunsa. Todella harmillista nähdä näinkin hyvän kasvattajan poistuvan virtuaalimaailmasta, mutta sellaista se elämä on. Tosiasiassa tätä hieman jo odotinkin, onhan talli ollut täysin hiljainen lähes koko tämän vuoden.

Tämä tarkoittaa sitä että meille Dalekiin palautui läjä hevosia. Muuten olisin voinut antaa näiden päätyä minne tahansa, mutta ajattelin helpottaa vvenlan hommaa hoitamalla omien kasvattieni myynnin itse. Täytyisi varmaan hieman katsella noita hevosia, josko niistä jokin jäisi meille asustelemaan.


Harvinaisten puolella on ollut jo pitkään hyvin hiljaista. Oma innostuksenikin on viime aikoina ollut täysin ravureissa ja satunnaisesti yksityishevosissani. En viitsi mitään stressiä ottaa tästä innostuksen puutteesta kuitenkaan, ei se talli siihen kaadu ettei jatkuvasti jotain tapahdu.

Olen viime aikoina mielessäni pohtinut uutta suururakkaa, nimittäin Dalekin ulkoasun vaihtamista. Muuten kyllä pidän nykyisestä, mutta se ei taida olla hirveän käyttäjäystävällinen. Tähän urakkaan tulisi kyllä kulumaan aikaa, sillä vähitellen joudun keskittymään kevään yo-kirjoituksiin. Qismatkin on ihan kaaoksessa, ja sitä pitäisin melkein tässä tapauksessa tärkeämpänä kunnostettavana.

Ei kommentteja: