maanantai 20. kesäkuuta 2011

NDM 2011: Classic Euro Trot

Meinannut ihan unohtua tämäkin kirjoittelu, mutta tässä taas päivitettyä tilannetta meidän hevosten matkasta kohti Nordic Dream Meetingia.


Classic Euro Trot juostiin 10.06. eli puolisentoista viikkoa sitten. Tuloksia tosin saatiin odotella pitkään, mutta nekin ilmestyivät sentään ennen viimeisiä alkukarsintoja.
Samana päivänä juostiin myös The Red Alert, mutta sinne meiltä ei enää hevosia riittänyt.

Vain neljän hevosen Classic Euro Trotissa meidän Tears Falling Down juoksi ensimmäisen alkukarsintalähtönsä. Tamma tuli viimeiseksi pienten alkuvaikeuksien takia, mutta paikka jatkossa oli silti varmistettu.


Alkukarsinnat ovat nyt meidän - kuten myös kaikkien muidenkin - osalta ohi. Jokainen meidän kahdeksasta osallistujasta pääsi jatkoon, joten tänä vuonna saamme jännittää kahdeksankertaisesti.

Seuraavaksi vuorossa ovatkin ensimmäisen välierän kaksi lähtöä, Fantasy Mile ja Golden Club. Lähdöt juostaan ensi viikon torstaina, eli 30.06.

Fantasy Milessa ainoana TG:läisenä juoksee Ghosthunter Burn. Todella toivon että ori on kilpailupäivänä täydessä terässä ja selvittää tiensä jatkoon. Golden Clubiin meiltä onkin selvinnyt peräti kuusi hevosta: Classico Alvero, Just Fine DDD, Kiss Me Baby, Fire's Finch, Fire's Integrity ja Mimosa JM. Näiden osalta en osaa yhtään ennustaa miten käy, mutta toivottavasti hyvin! Just Fine DDD on yleensä ollut vahva yllättäjä, mutta aikaa on vielä paljon ja mitä tahansa voi tapahtua. Loukkaantumiset olisivat tässä vaiheessa todella ikävä yllätys, mutta niiltä toivon mukaan vältytään.

Ei kommentteja: