keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

NDM 2011: Dancing Mile & Chrystal Mile

Ensimmäiset Nordic Dream Meetingin alkukarsintalähdöt - Dancing Mile ja Chrystal Mile juostiin eilen. Meiltä ilmoitettiin kumpaankin karsintaan kolme hevosta, mukaan mahtuivat Kiss Me Baby Dancing Mileen ja Ghosthunter Burn, Fire's Integrity sekä Fire's Finch Chrystal Mileen.

Tämän vuoden NDM ei ole alkanut kovinkaan ruusuisesti. Kiss Me Baby tuli maaliin yhdeksäntenä, kuten myös Integrity. Finchin osalta lähtö meni aivan metsään, sillä tamma jäi viimeiseksi. Ghosthunter Burn kuitenkin täytti odotukseni tullen maaliin kolmantena, ja näin siirtyen seuraavaksi odottamaan Fantasy Mile -lähtöä, joka juostaan kesäkuun lopussa.

Pettymystä on siis hieman ilmassa, mutta Ghosthunterin menestykseen olen hyvin tyytyväinen. Tästä porukasta juuri Hunter on se, jonka toivoisin menestyvän jos vain yhden saisi valita.Kuudentena päivänä maanantaina juostaan sitten Silwer Dollar Race ja Fin Mare S. Ilmoitin juuri tänään meiltä Just Fine DDD:n, Classico Alveron ja Kiss Me Babyn Silwer Dollar Raceen ja Mimosa JM:n, Fire's Integrityn ja Fire's Finchin Fin Mare S:ään. Toivottavasti menestystä tulee edes joltain osilta.

Ei kommentteja: