maanantai 6. kesäkuuta 2011

NDM 2011: Silwer Dollar Race & Fin Mare S

Tänään juostiin Nordic Dream Meetingin kolmas ja neljäs alkukarsintalähtö Kind Trottersissa. Toinen näistä lähdöistä, Fin Mare S oli avoinna vain suvullisille Suomessa syntyneille lämminveritammoille.

Silwer Dollar Raceen meiltä osallistui Classico Alvero, Just Fine DDD ja Kiss Me Baby. Kaikki tammat pääsivät jatkoon ja Classico Alvero jopa paransi ennätystään.

Hyvä onni jatkoi kun Fin Mare S juostiin. Lähtöön osallistuneet Fire's Finch, Mimosa JM ja Fire's Integrity selvittivät myös tiensä jatkoon.

Tämä kuusikko kohtaa muut vastustajat ja myös toisensa 30.06. järjestettävässä ensimmäisessä välierässä, Golden Clubissa. Samana päivänä juostaan myös Fantasy Mile, jonne Ghosthunter Burn selvitti tiensä Chrystal Milen kautta.


Seuraavat alkukarsinnat juostaan 10.06. Kilpailukeskus Louvesissa. Vuorossa ovat the Red Alert ja Classic Euro Trot, joista toiseen aion ilmoittaa vielä Tears Falling Downin. Tamma onkin nyt enää ainoa, joka ei ole jatkoon päässyt.

Tämänhetkisen menestyksen mukaan voisin odottaa hyvääkin NDM-vuotta, mutta kilpailu on vasta aluillaan. Koskaan ei voi tietää, miten jatkossa tulee käymään.

Ei kommentteja: