tiistai 5. heinäkuuta 2011

NDM 2011: Elite Trot (+ ARJ:n kalenteri taukoilee)

Nordic Dream Meetingin tahti sen kuin kiristyy, sillä tänään juostiin Kind Trottersissa toisen välierän Elite Trot ja Challence Race. Meiltä mukana oli ainoastaan Tears Falling Down todella jännittävässä neljän osallistujan Elite Trotissa. Olin alun perin täysin varma, että meidän Oona on juuri se neljäs mutta toisin kävi! Tamma sijoittui kolmanneksi ja selvitti tiensä parin viikon päästä juostavaan Festival Raceen.


Seuraavaksi tahti todella kiristyy kun finaali häämöttää edessä päin. Jo sunnuntaina on vuorossa Sprint Test, ensimmäinen semifinaali. Sen jälkeen vajaan viikon kuluttua ensimmäinen bonuserä, Chance I Serie, jonka jälkeen seuraavana onkin jo Festival Race. Näin loppupäässä lähdöt ovat viiden päivän välein.

Jännitys kiristyy huomattavasti! Meidän hevoset ovat pysytelleet hyvin kisakunnossa, osa on jopa juossut muualla lähdön tai pari. Täytyy toivoa että tämä menestys jatkuu samanlaisena. Viime vuonna Hunter selvitti tiensä Festival Raceen, mutta ei päässyt sieltä enää jatkoon. Toivottavasti tänä vuonna Sprint Testissä ori menestyy paremmin.


Seuraavaksi meiltä tosiaan kilpaillaan sunnuntain Sprint Testissä Ghosthunter Burnin voimin. Itse lähden kuitenkin perjantaina viikoksi mökille, joten blogipäivitykset saattavat jäädä hieman jälkeen.


Tästä jo ARJ-kalenteriin laitoinkin maininnan, eli kalenteri on päivittämättä viikon verran perjantaista lähtien. Mahdollista on että kalenterin päivitys onnistuisi mökiltä käsin, mutta varmempaa laittaa taukoilmoitus kuin olla laittamatta ja todeta ettei päivitys onnistukaan.

Ei kommentteja: