tiistai 26. heinäkuuta 2011

Ravurioreja tarjolla jalostukseen

Päivitin näiden sivu jo muutama päivä sitten joten ajattelin josko herroja mainostaisi blogissakin. Jos jompikumpi nappaa ja sopiva tamma löytyy, niin astutusta sopii kysyä tässä, mailitse (tiikelikala(at)gmail.com) tai ravilistalla.TG Trottersista löytyy kaksi kappaletta näitä paremmin menestyneitä oreja, ainakin tämänhetkisen sivujenpäivitystilanteen mukaan. Hevosten sivuthan ovat taas kamalan jäljessä, pitäisi joskus ottaa taas kunnon päivitysurakka hoidettavaksi.


Ensimmäinen näistä komeista herroista on tässäkin blogissa useampaan kertaan mainittu Ghosthunter Burn. Tämä ruunikko amerikkalaisranskalainen herrasmies on Burnout Stablen kasvatteja. Pitkäsukuisen orin isä on Blue Jay Trottersin Lodestar Loisto (11,7a), joka urallaan saavutti mm. Virtuaalimestaruus 2008 -voittajan tittelin. Emä taas on Serenity Burn (11,8a). Minulta ei löydy virtuaaliravurien sukujen merkittävistä nimistä juurikaan tuntemusta, joten en suvusta tarinoi enempää.

Hunterin ennätys on tämän tekstin kirjoittamishetkellä 12,0ake, statistiikka 124: 11-18-11-13 ja voittosumma 158 590v€. Ori on vuoden 2010 Money Maker Memorial -suurlähdön voittaja ja vuoden 2011 Fasterajon toinen. Huiman uran tehnyt ori juoksee parhaillaan viimeisiä lähtöjään, sillä Hunter on tällä hetkellä Nordic Dream Meetingissä selvittänyt tiensä ensimmäiseen semifinaaliin. Viime vuonna NDM kaatui semifinaalissa, joten parhaillaan jännitämme tämänvuotista tulosta. NDM:n jälkeen Hunter vetäytyy raviradoilta hyvin ansaitulle eläkkeelle.


Toinen orimme on oikea tulevaisuuden toivo, suomenhevonen Tulituulen Mustasurma. Surma tuli meille Tulituulen Tallin lopettamisen yhteydessä, enkä ole päivääkään katunut orin ostamista.

Meillä Surma on osoittautunut vahvaksi juoksijaksi, joka on vain yhden ainoan kerran jättänyt saavuttamatta rahasijan (tämä siis tilanne blogitekstin kirjoittamisen yhteydessä).  Ennätys 22,2ake, statistiikka 46: 11-6-9-4 ja voittosumma huimat 112 200v€ - tämä nuori seitsenvuotias ori ottaa Hunteria nopeasti kiinni voittosummallaan. Orin isä on Pohjantallissa vaikuttanut Rallikainen (23,9a) ja emä N.I.N.Lemmen Rohto (24,7).
Surma on juossut N.I.N. Rattopoika Muistoajossa kaksi kertaa, vuonna 2010 ori voitti lähdön ja vuonna 2011 tuli toiseksi. Tavoitteenamme onkin tämän vuoden kuninkuusravit.Tällaisia meiltä. Näitä suurempia tähtiä tuskin ilmestyy edes sivujen päivittämisen jälkeen, mutta loppuhuomion voisin silti kohdistaa russori Rox Edison B:hen. Sivut ovat nätisti päivittämättä, mutta herra pinkoo lujaa ennätystään uuteen uskoon lähes joka lähdössä ja nykyinen ennätys onkin mallia 2.00,6ly. Ehkä tästä saadaan vielä jonain päivänä kolmas herrasmies joukon jatkeeksi.

Ei kommentteja: