lauantai 2. heinäkuuta 2011

NDM 2011: Fantasy Mile & Golden Club

NDM 2011 -sarja jatkuu taas, eilen juostiin ensimmäisen välierän kaksi lähtöä, Fantasy Mile ja Golden Club.

Fantasy Mileen osallistui menestyvä orimme Ghosthunter Burn. Lähdöstä muodostui todella jännittävä ainakin meidän tallin väelle, sillä Hunterin osalta lähdön aloitus ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikeksi onneksi ori oli kilpailutuulella ja kiri itsensä lopulta viidennelle sijalle ja jatkoon.

Golden Clubiin meiltä osallistui isompi joukkio, mutta tästä lähdöstä jatkoon pääsi kaiken kaikkiaan kolme hevosta. Suurimman yllätyksen teki Fire's Integrity, jonka juoksu on viime aikoina ollut kohtalaisen heikkoa. Nyt tamma kuitenkin pääsi kärkeen jo lähdön alussa ja pysyi siellä loppuun saakka, tullen maaliin voittajana. Hienon juoksun teki myös Fire's Finch, joka hävisi todella niukasti Yep Trottersin Proud Novemberille. Viiru tuli kuitenkin kolmanneksi ja näin ollen selvitti myös tiensä jatkoon.


Seuraavan kerran NDM-tunnelmia jännitetään tiistaina 5. päivä tätä kuuta, kun Kind Trottersissa juostaan toisen välierän Elite Trot ja Challenge Race. Meiltä mukana on Elite Trotissa Tears Falling Down. Tämän lähdön osalta tunnelmat ovatkin erityisen jännittävät, sillä osallistujia on vain neljä, joista kolme pääsee jatkoon.

Tahti kiristyy myös muiden osalta, sillä ensimmäinen semifinaali juostaan jo kymmenes päivä tätä kuuta, eli viikon päästä sunnuntaina. Erityisen jännittäväksi tilanteen tekee se, että viime vuonna yksikään hevosistamme ei päässyt finaaliin saakka. Ehkä tänä vuonna tilanne on toisin?

Ei kommentteja: