sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Mistä näitä yksityisiä oikein tulee?

Alun perin tarkoituksena oli hankkia kourallinen hevosia yksityisiksi ja tavoitella näiden kanssa taivaita. En oikeastaan jaksa edes olla yllättynyt siitä, että tämäkin homma lähti paisumaan ja karkaamaan käsistä. Tällä hetkellä yksityisiä on kaiken kaikkiaan 15 kappaletta, lisäksi yksi toistaiseksi sivuton.

Yksityisten lauma on jälleen lisääntynyt kolmella uudella tulokkaalla. Kaksi näistä saapui jo joulun tienoilla ja kolmas aivan viime päivinä.


Ensimmäisenä haluaisin esitellä kaksi kaunista colorado ranger -tammaa, jotka Latun Tallilta ystäväni Jasnyn vinkistä löysin. Kyseessä ovat N's Hex Lumos eli Lumo ja tämän jälkeläinen Paradox Carrier NU eli Donna. Kummaltakaan ei vielä löydy luonnekuvauksia, mutta hieman aremman puoleisia neitejä ovat molemmat. Näistä kahdesta Lumo on kuitenkin se selkeästi säikympi tapaus.

On suorastaan mielenkiintoista, miten näiden kanssa ajatukseni ja suunnitelmani ovat muuttuneet. Alun perin innostuin vain Donnasta, mutta päädyin silti tekemään tarjousta myös Lumosta. Myöhemmin taas Lumo on noussut paljon suuremmaksi suosikiksi.
Mielenkiinnolla odotan miten virtuaalipersoonani pärjää näiden kahden kanssa. Reaalimaailmassa minusta ei millään olisi aran hevosen omistajaksi, sillä olen itsekin aina silloin tällöin hyvinkin säikky tapaus. Katastrofihan siitä tulisi, jos esimerkiksi maastossa ratsuni alkaisi toljottaa jotain ja oma mielikuvitukseni kehittelisi vaikka mitä mutanttikarhuja sinne pusikkoon.


Kolmas tapaus on poniherra Whitelake Daniel, jonka bongasin eräästä tuontitopikista htnetistä. Aikani ihmettelin tämän kanssa, mutta pakkohan siitä oli tarjota kun niin kivoja kuviakin lopulta löytyi. Vähän oli ajatuksena tutustuttaa Daniel ja Nappi keskenään ja katsoa, tulisiko herroista kaverukset.


Kauheasti olisi taas tekemistä yksityisten kanssa. Ronjalle olisi päiväkirjaan kirjoiteltavaa vaikka kuinka ja niin tarvitsisivat muidenkin päiväkirjat täytettä. Luonnekuvauksiakin olisi useampi kappale kirjoiteltavana ja sivuja muutenkin päiviteltävänä. Mistä saisi muutaman tunnin lisää vuorokauteen...

Noh, ehkä tämän jälkeen tulisi hieman taukoa tähän yksityisten haalimiseen. Tarkoituksena olisi kyllä edelleen Jasperille hankkia sopiva morsian kasvamaan, mutta sitä lukuun ottamatta muita suurempia suunnitelmia ei ole. Tietty kesällä on sitten tulossa ravurivarsa, mutta siihen on vielä pitkä aika. Heräteostokset ovat sitten asia erikseen...

Ei kommentteja: