torstai 12. tammikuuta 2012

TG Trottersin kuulumisia

Kuulumiset ovat ravitallini osalta jääneet aika pienelle huomiolle blogissa sitten kesän. Totuushan on se, että innostukseni ravureihin lopahti täysin. NDM:n kanssa oli häikkää ja kuninkuusravit jäivät jälleen kerran täysin homeeseen kutsun julkaisemisen jälkeen, joten siinä sivussa se oma innostuskin katosi. Vielä ei ole näkynyt, lähtiköhän etelään talvea viettämään.

Pari päivää sitten sain viimein oikein virallisen taukoilmoituksen etusivulle. Toivon että innostus vielä palaa, sillä missään nimessä en halua lopettaa raviharrastusta. Ravureiden kanssa touhuilu on rentoa ja erilaista, sekä raviväkikin on oikein mukavaa. Ennen taukoa ehdin jo hankkia nelikon peitsareita, joita ehdottomasti haluan joskus vielä hommata lisää. Tiedä vaikka tässä innostuisi väsäämään peitsareille ihan oman tallin TG:n rinnalle. TG Pacers kuulostaisiko miltään? :D

Eilen tulin touhuilleeksi hivenen ravurien parissa. Integrityn kalenteri on nyt päivitetty ja tamma jäänyt kisaeläkkeelle. Mitään suurta menestystä tammalle ei kertynyt, mutta onko se nyt mikään yllätys kun kyse on yhdestä suosikkihevosistani. Miksei ne suosikit koskaan pärjää...
Tamma on nyt kuitenkin kantavana Savitaipaleen komeasta Further Loistosta. Varsa tulee minulle yksityiseksi ja ikääntyy reaalisti aivan varsa-ajoista lähtien. Tuskaista tästä tavallaan taitaa tulla, sillä muistan jo Ronjan kanssa malttamattomana kironneeni, kuinka mitään ei voi nuorukaisen kanssa puuhailla. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, sillä minulta löytyy kuvia lv-nuorukaisesta aivan varsa-ajoista asti.

Yksityisravurini Urpo sai myös hieman huomiota osakseen. Herran kolmivuotiskausi on ohi ja kisat päivitetty sivuille. Mitään ihmeellistä menestystä tästäkään ei ainakaan alun perusteella taida tulla, mutta onko sekään yllätys... Herralle pitäisi viritellä kuvia ja tekstejä sun muuta sälää. Ajatuksena myös olisi, että tauosta huolimatta jaksaisin edes tätä ilmoitella raveihin silloin tällöin. Yhden hevosen ennätyksen perässä pysyy paremmin kuin tallillisen.


Noh, se ravureista. Tähän väliin on vielä mainostettava ARJ:n omaa blogia, jonne olen tässä parhaillaan kaavailemassa lisää täytettä.

Ei kommentteja: