sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

NDM 2011: Festival Race

Jännitys tiivistyy Nordic Dream Meetingin lähestyessä finaalilähtöä. 20.07. Kind Trottersissa juostiin toinen semifinaalilähtö Festival Race, joskin tulokset saatiin vasta tänään. Enää jäljellä on kaksi bonuserää ennen finaalilähtöä.

Meiltä Festival Raceen osallistui neljän tamman joukko: Mimosa JM, Fire's Finch, Fire's Integrity ja Tears Falling Down. Tämä päivä ei todellakaan ollut meille suotuisa, sillä Mimosa JM hylättiin liikojen laukkojen vuoksi ja Fire's Integrity sortui laukalle maaliintullessaan. Fire's Finch sentään ravasi viidenneksi ja oli ensimmäinen niistä jotka eivät enää finaaliin päässeet.
Suurimman yllätyksen teki kuitenkin Tears Falling Down, joka otti kolmannen sijan ja näin ollen paikan finaalilähdöstä. Täytyy myöntää että tamma oli näistä hevosista juuri se, jonka en olisi odottanut tähän pystyvän.


NDM:n kohtalo huolettaa minua edelleen, sillä Sprint Testille ei vieläkään näy kutsua eikä kolmannella bonuserällä ole listan mukaan edes järjestäjää. Ghosthunter Burnin kohtalo ei siis vieläkään ole selvillä, vaikka pahoin pelkään ettei tuuri kuitenkaan suosi meitä tässäkään tapauksessa.

2 kommenttia:

Puoliksi Paprika kirjoitti...

Tosi ihmeellistä ja yllättävää löytää tuontinsa nimi näin coolista yhteydestä. :D Terveiset ja onnittelut Tears Falling Downille!

TK kirjoitti...

Terveiset välitetty. :D

Varsin hyvin on tamma pärjännyt, vaikkei mitenkään ihmeellisen hyvin. Taitaa olla sitä tyyppiä jota ei juokseminen kiinnosta kuin oikein suurissa tapahtumissa.