maanantai 7. elokuuta 2023

Paluu ravimaailmaan

Maaliskuisessa postauksessa pohdin tallieni tulevaisuutta ja siinä sivussa ylipäätään harrastukseni tulevaisuutta. Kirjoitin, että ravitalli on maannut pölykerroksen alla jo vuosia eikä tunnu siltä että se sieltä enää esille nousee. Kirjoitin, että kannattaisi vain luovuttaa ja pistää pillit pussiin sen suhteen.

Noh.

Olen nyt ollut pari viikkoa lomalla ja yleensäkin loman alun jälkeen alan löytää taas jaksamista virtuaalihevosille. Tällä kertaa se jaksaminen kohdistui juurikin ravureihin. Olen itsekin aika yllättynyt enkä tiedä mistä tämä oikein lähti.


Joka tapauksessa, Rainsong Racing on nyt käytännössä ajan tasalla. Hevosten sivut on vihdoin siirretty uudelle (heh) ulkoasulle ja päivitetty niiltä osin kuin mahdollista. Iso osa varsinkin lämpöisistä siirtyi suoraan siitosuralle, mutta kylmäveripuolella on vielä huikeasti hevosia jotka saisivat vielä kilpailla. Hevosten ikääntyminen on toki vähintäänkin mielenkiintoista, mutta tässä kohtaa voi sentään käyttää inhokki-ilmaisuani: tämä on vain virtuaalimaailma.

Olisin halunnut aloittaa uudella ulkoasulla, mutta ihme kyllä sain sen ajatuksen haudattua pian. Muuten tässä pisteessä ei oltaisi varmaan ikinä.

Eniten harmittaa se, että jo jonkun aikaa ennen ravipiireistä pois jättäytymistä olin kyllästynyt päivittämään hevosten kisakalentereita. Päivitin vain uudet ennätykset kisalistaan ja itse kisatiedot jäivät kokonaan poimimatta. Niinpä kadoksissa on paljon startteja ja kyllä harmitti eilen koota päivitettyä kisalistaa, kun osalla hevosista ennätys huononi jopa sekunnilla tai useammalla. Mutta minkäs teet, täytyy toivoa että tästä opin jotain.


Ihan selkeää suunnitelmaa tässä ei ole, ajattelin vain touhuta sitä mikä on kivaa ja katsoa minne päädyn. Kasvatteja pitäisi tehtailla oikein urakalla, myös noista muutamasta jo kuoppaan päätyneestä. Ravipuolen onni on se, että harrastan satunnaisen epäaktiivisesti ravikuvausta ja näin ollen kuvia on omasta takaa reippaasti.


Ravipuoli saattaa innoittaa herättelemään taas blogiakin. Muistan edelleen kuinka tykkäsin pitää NDM-seurantaa omien hevosteni osalta vuosikausia sitten.

Ei kommentteja: