keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Shafaqat al Qismat palautui

Suurtalli Amelien lopettamisen yhteydessä meille palautui viimevuotinen kasvatti, ori Shafaqat al Qismat. Tämä ori palautuu jo toisen kerran ja taas olisi uuden kodin etsiminen edessä.

Kauheasti en ole vielä ehtinyt miettiä mitä orin kanssa tekisi. Toisaalta herra olisi ihan kiva jättää kotiinkin, mutta toisaalta taas hevosia on jo muutenkin niin paljon että ilmankin pärjäisi. Ehkä kehittelen jotain myynti-ilmoitusta ja katson tuleeko tarpeeksi hyvää kotia. Kolmatta kertaa en välttämättä tahtoisi orin päätyvän takaisin.


Shafaqatin isä on hieno vanhasukuinen Talal al Shahir ox. Kilpailumenestystä orilla ei paljoa ole, mutta suku kyllä korvaa puutteen. Emänä on meidän Antarcticaa al Johara, joka edustaa hieman erikoisempaa vanhaa sukua.

Vanhempiensa perusteellahan Shafaqatista on moneksi. Yleispainotteinen isä ja westernpainotteinen emä tuovat orille varmasti potentiaalia vähän joka lajiin. Omien tietojeni mukaan ori ei ole kilpaillut ollenkaan.

Alun perinhän tämän hevosen piti olla ihan ensimmäinen kasvatti, joka meille kotiin jää. Sivuja en kuitenkaan millään saanut silloin aikaan, joten päätin parhaaksi myydä orin. Ehkä olisi pitänyt jättää se kotiin jo silloin. Noh, nähtäväksi jää miten orin käy.

Ei kommentteja: